Godass – Fast Lane (EP)

Skrevet af Calle
20-11-2011

Godass er et svensk band , som startede i 2002. Bandet kommer fra Malmö og består af Kim Berkström (sang), Johanne Dellamore (bas), Henrik Nilsson (trommer), Christian Lingberg (guitar) og Fredrik Krig (guitar). Der har været flere udskiftninger i bandet siden starten og Fast Lane er bandets sjette indspilning/EP. 

EP’en består af fire sange og stilen er rock/metal med hurtige guitar riffs og en forholdsvis tung grundrytme. Fast Laneåbnes med titel sangen, som efter min menig er den bedste af de fire sange. Den har en god melodi og den giver mig lyst til at høre mere fra bandet. Den efterfølges af ”What You’ve Become” og ”Fallen”, hvor sidst nævnte af er den bedste af de to. Igen har den en god melodi og sangen er samtidig bygget godt op med et fedt omkvæd og en god guitar solo. EP’en afsluttes med ”Make Believe”, som følger følger godt i trit med de andre tre sange. Alt i alt udmærkede sange, men jeg kunne godt tænke mig en lille smule mere variation. 

Musikkerne gør et godt stykke arbejde og Kim har en rigtig god stemme, som passer godt til denne genre. Og er man til kvinde-vokal i rock/metal, så kan man roligt give denne EP en chance. Sangene kan bl.a. høres på Spotify eller via linket nederst. 

Skal jeg sammenligne Godass med andre bands, så kan jeg bl.a. nævne Crucified Barbara og Drain STH. eller Famoüs Jameson, som jeg tidligere har anmeldt her på siden. 

Bandet har spillet en del koncerter, bl.a. på The Rock i København, men også på Sweden Rock, Harry B. James i Stockholm og Rockbåtan i Helsingborg. Jeg har endnu ikke oplevet bandet live, men de skulle eftersigne give den gas på scenen. 

Fast Lane er udkommet.

    (3½ ud af 6)   

Lyt til Godass: http://www.myspace.com/godassweden

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar