Kings In Exile – Here’s To The Future

Skrevet af Calle
01-11-2011

Kings In Exile blev dannet i 2004, dengang under navnet Fast Gallows. Bandet blev opdaget af Jacob "Cobber" Binzer (D-A-D) som dengang var A&R mand for Kick Music. Fast Gallows udgav deres debut ”High On The Mainline” i 2006 via Kick Music. Nu er bandet så klar med deres første album under det nye band navn og det har fået titlen Here’s To The Future. Bandet består i disse dage af Rasmus (sang), Mikkel (guitar), Dennis (bas), Micha (trommer) og Niels (guitar).

Albummet består af 13 sange, hvor bandet spiller med en stor drive, energi, attitude og ikke mindst spilleglæde. Og det er lige fra åbningsnummeret ”Who The Fuck” til sidste strofe i ”You Wish”. Det eneste downtempo nummer på albummet er ”What Does It Take”, som ikke helt lever op til undertegnets ”powerballade”-standard. Havde den gjort det var det blevet til 5 dødningehoveder, for når det så er sagt, så kan jeg kun sige, at man får lyst til at synge med og spille luftguitar hele vejen igennem albummet. De bedste numre er efter min mening førnævnte ”Who The Fuck” samt ”For Everyone”, ”Going Under”, ”Crown Of Thorns” og ”Sailor”.

Jeg må indrømme at jeg i første omgang ikke faldt for Fast Gallows’ albummet ”High On The Mainline” dengang jeg hørte det første gang. Og det blev faktisk ikke spillet ret tit på mit anlæg. Efter modtagelsen af Here’s To The Future, fandt jeg albummet frem igen og har nu givet det endnu et par gennemlyt. Og jeg må sige at bandet har rykket sig en del siden dengang. På dette nye album er både vokalen og guitaren bedre, så de fem år der er gået, bl.a. med en del koncerter, har helt sikkert gjort bandet bedre og mere tight.

Kings In Exile spiller rock i stil med andre danske bands som f.eks. SuperCharger, St. Prostitute, Six Barrell Syndicate, Superdirt og ikke mindst D-A-D. Så er du til disse bands, så er jeg sikker på at du også vil synes godt om dette band. Kings In Exile har ikke opfundet den dybe tallerken, men det de gør – gør de sku rigtig godt!!

Here’s To The Future er produceret af Anders Ruby i Late Fairytale Studios og selveste Jan Eliasson har stået for mastering. Lydmæssigt fejler albummet heller ikke noget. Kings In Exile er helt sikkert et band man skal holde øje med!!!

Here’s To The Future er udkommet via Warner Music.

(4½ ud af 6)

Lyt til Kings In Exile: http://www.callesrockcorner.dk/mp3s (her kan du lytte til sangen ”For Everyone”). Ellers kan du lytte på Spotify

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar