Williams/Friestedt - Williams/Friestedt

Skrevet af Lars
03-10-2011
Williams/Friestedt er navnet på et projekt og titlen på en cd bestående af to dygtige voksne mænd. Joseph Williams synger og Peter Friestedt spiller guitar, og så er der nogle gæstemusikere. Joseph Williams er den legendariske sanger i TOTO.

Pladen er meget flot produceret og lever helt op til den standard man vil forvente af en TOTO cd, selvom det ikke er TOTO (men damn, hvor det lyder som dem). Der er en tidsløs stemning over Williams Friestedt med nogle fangearme der griber fat i 80'ernes og 90'ernes store lyd. Stilen er Melodic Rock. Der er 9 numre med radiohitpotentiale. Med andre ord så er det musik som de fleste kan nyde i mere eller mindre grad. Som sagt er der en flot lyd, men den har også faren for at komme til at lyde for steril og kølig - men det er der jo mange der godt kan li. Der kan ikke sættes en finger på instrumenteringen - flot spillet og helt fantastiske sang og harmonistemmer. Det er en cd jeg kunne lide fra første gang jeg satte den på. Den glider let ned i sin helhed og jeg har endnu ikke haft lyst til at spinge numre over.

Selvom det ikke er den stil jeg lytter mest til, så er jeg blevet ret lun på denne cd. Den har alt det en pop-rock cd skal have, og i rigelige mængder.

Williams/Friestedt er udkommet via AOR Heaven

      (6 ud af 6)  

Lyt til Williams/Friestedt: http://http://sv-se.facebook.com/WilliamsFriestedt

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar