Elevener - Symmetry In Motion

Skrevet af Lars
11-09-2011
Sleaze/Pop-Metal/Power-pop bandet Elevener fra Sverige har begået en rigtig god cd, nemlig Symmetry In Motion.

Jeg må indrømme at de faktisk fik mig til at vippe med foden fra første numme, og det er jo et godt tegn.
Den er måske typisk Svensk - når man tænker over det, men jeg vidste faktisk ikke noget om dem, før jeg Googlede dem, for at finde ud af, hvor de kommer fra. Det er et frisk pust som har meget stor radio-potentiale da de henvender sig til en bred vifte af befolkningen. det er ikke for sukkersødt, men bestemt heller ikke for hårdt.... sådn' lidt 80-90'er agtigt - på den gode måde.

Der de typiske - oblikatoriske ballader og de numre der er gang i. Det hele leveret på en proffesionel måde pakket pænt ind i en nydelig produktion. Det er pop-metal når det nærmer sig det bedste.... husk at jeg sagde POP-METAL for, hvis vi taler om Heavy Metal eller Hard Rock, så er det ikke helt den rigtige gade man er gået ned af.... Husk også at jeg bedømmer udfra genren - bare så I er sikre på hvad jeg mener - når jeg mener noget....tak. Til tider er der en Whitesnake feeling over det - bl.a i numret "Tearing Me Down" - et flot nummer. Rent teknisk er de dygtige - flotte arrangementer og instrumenteringen er også helt iorden.

Pierre Wnsberg har en stemme der passer perfekt til stilen - et godt valg de har gjort. Det hele er i fin ballance og er, som sagt flot produceret og meget radio-venlig.

Der er 11 numre at hygge sig med - og hvis man vil ha' en god pop-metal udgivelse går man ikke galt i byen med Elevener's Symmetry In Motion. ....faren ved denne meget pæne cd KAN være at man bliver lidt træt af den efter at have hørt den i et træk, men så hjælper det at lægge den lidt væk og så fortsætte lidt senere - min mening altså.

Symmetry In Motion er udkommet via AOR Heaven/GerMusica 

      (5½ ud af 6)   

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar