9000 John Doe – Roll With It Or Get Rolled Over

Skrevet af Calle
23-08-2011

9000 John Doe kommer fra Aalborg. Bandet består af Tommy Knøs (sang), Morten Højer (guitar), Christian Hald (bas) og Morten Larsen (trommer). I 2009 udgav bandet EP’en ”Dirty Devil Rebel Country Metal” (lyder næsten som en Volbeat album titel) og nu har bandet så udsendt deres debut fuld-længde album Roll With It Or Get Rolled Over

Albummet består af 10 sange, heraf to fra den førnævnte EP (dog i nyindspillet udgave). Stilen er rock ’n’ metal tilsat en anelse punk. Der er fuld knald på fra start til slut og man keder sig ikke i løbet af cd’ens 29 minutter. Da jeg satte cd’en på første gang tænkte jeg – sikken da en larm de gutter kan lave, men efter flere gennemlyt, så er albummet blevet bedre og bedre. Men når det så er sagt, så rammer Roll With It Or Get Rolled Over altså ikke helt toppen. Produktionsmæssigt er albummet bedre end førnævnte EP, men jeg synes alligevel der mangler lidt. De sange der falder bedst i min smag er ”Out Of Control”, ”Sexy Sixtynine” og ”Wanna Roll?”. Teksterne på albummet omhandler udelukkende kliche-emnerne sex, drugs and rock ’n’ roll og der er dømt ”røvballe-rock & party-drinking” for alle pengene (albummet kan købes for 50 kr. Via bandets Facebook side her eller via denne mail: 9000johndoe@gmail.com). 

Roll With It Or Get Rolled Over er produceret og mixet af Rasmus Jakobsen fra Unit1 Lydproduktion og coverartworket er lavet af Daily Wrestler (Kenneth Boris Jensen og Marie-Louise Højer Jensen). 

Jeg er sikker på at 9000 John Doe kan fyre den af live på en scene. De har i hvert fald den attitude der skal til, hvilket også kommer til udtryk på albummet. Men som sagt synes jeg der mangler lidt for at de få dødningehovederne til at ramme helt i top. Men er du til ”skramlet” rock ’n’ metal med attitude, så er dette album sikkert noget for dig. 

   (3 ud af 6)  

Lyt til 9000 John Doe: http://www.myspace.com/9000johndoe

Kategorier

Kommentarer

    1

    Skriv en kommentar