Helhorse - For Wolves and Vultures

Skrevet af Dianna
17-08-2011
Bandet startede ud tilbage i 2006 under navnet Dødning og under samme navn udgav de EP'en "Dødning" i starten af 2008. De valgte dog at skifte det karakteristiske band navn ud med nuvaerende "Helhorse" hvilket efter bandets udsagn, passede mere til det nuvaerende musikalske udtryk, men med en rød tråd tilbage til det kaos navnet "Dødning" gav.

Dette album, deres debut - er indspillet i Dead Rat Studio med den kendte og velrennomerede Jacob Bredahl (HatesPhere/Purified In Blood/As We Fight) som producer, for hvem det er lykkedes at skabe en levende, super cool atmosfaere igennem det 10 numre lange album.

Der er aggressivitet og vildskab i deres numre, og man får indtrykket af de holder en fest, hvilket smitter så man selv får lyst til en fest, den slags fest der sparker røv for vildt, naturligvis indlysende og i saerdeleshed på nummeret "Get Drunk, Get Mad, Get Even" og "Skull Sun" som er #1 på albummet og en af mine personlige favoritter. Dog oplever jeg at der igennem flere af numrene en slags underliggende melankolisk naermest blueslignende snert måske, hvilket kun føjer til en unik og helt igennem interessant kombination og mix af stilarter, varierende fra stoner rock til punk, hardcore og så solid groovy heavy metal. Dette mix er ikke i mine ører noget der får den røde tråd til at blive miste farven, eller give mindre 'tråd' - ja og nu vi taler 'tråd' så er der solid omgang tråd hele vejen igennem, skønne skønne riffs, så er du til dén slags, så får den ikke for lidt her :):)

Kan rigitg godt li' albummet, det er solidt og det sparker røv, lige sådan som det skal gøres - jeg er sikker på bandet går en absolut lys fremtid i møde.

For Wolves And Vultures er udkommet via Mighty Music/Target Distribution

    (4 ud af 6)  

Lyt til Helhorse: http://www.reverbnation.com/helhorseband

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar