Dynazty – Knock You Down

Skrevet af Calle
18-07-2011

Dynazty er et svensk band som består af Nils Molin (sang), Joel Fox Apelgren (bas), ”Rob” Love Magnusson (guitar) og George Egg (trommer). Bandet blev dannet i 2007 og udgav deres første album ”Bring The Thunder” i 2009.Knock You Down er bandets andet album. 

På dette album (ligesom på bandets første) er der tale om vaskeægte hard rock med fede melodier, superb guitarspil og en vokal der ligger oppe blandt de største. Meget imponerende, når man ser på bandmedlemmernes unge alder. Efter deres første album skrev bandet kontrakt med Stormvox Records, som ejes af den svenske skuespiller Peter Stormare (Armageddon, Prison Break, Bad Boys 2, Chocolat m.fl.). Selskabet har tidligere udgivet albums med bl.a. svenske H.E.A.T.  

Knock You Down består af 13 sange (heraf 2 bonus tracks på den skandinaviske udgivelse) som indledes med den powerfulde ”Sleeping With The Enemy” og herefter rockes der igennem lige indtil første bonus track ”This Is My Life”. Denne sang er en coverversion af den svenske vinder sang til Melodifestivalen i 2010, som blev vundet af Anna Bergendahl. (Dynazty optrådte med sangen som gæsteband til Melodifestivalen i 2011). Der er ikke nogle dårlige sange på albummet, men skal jeg nævne mine personlige favoritter må det være det førnævnte åbningsnummer samt ”The Devil’s Playground”, titlenummeret ”Knock You Down”, ”Wild Nights” og ”Throne Of China”. Et lille minus ved albummet er efter min mening det andet bonustrack, som er Dynazty’s version af Edwyn Collins’ ”A Girl Like You”. Selvom jeg synes det er fedt når bands sætter deres eget præg på en sang, når de indspiller en coverversion, så synes jeg ikke Dynazty rammer helt plet på dette nummer. Men alt i alt et fedt album, som jeg sagtens kan anbefale til enhver hard rock fan. 

Knock You Down er indspillet i Los Angeles med Michael Vail Blum som producer. Han har tidligere arbejdet med bl.a. Madonna, Goo Goo Dolls, Suicidal Tendencies og førnævnte H.E.A.T. Albummet er mixet i Sverige af Chris Laney, som tidligere har udgivet albums selv og derudover arbejdet med bl.a. Europe, Zan Clan, Bruce Kulick, Babylon Bombs m.fl. Med disse folk bag knapperne kan man kun sige at lyd og produktion er helt i top. 

Jeg må sige at svenskerne bare kan det der med hard rock og Dynazty er efter min mening et af de bedste nyere bands på den front. Derudover er de også et fedt live band og får du muligheden for at se dem, så gør det!!!! 

Knock You Down er udkommer via Stormvox Records/Playground Music. 

      (5 ud af 6)

Lyt til Dynazty: http://www.facebook.com/dynaztyband

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar