Kidd Comet - Pop! Rock! Glam! Slam!

Skrevet af Lars
07-07-2011

Kidd Comet er fra Indianapolis, Indiana (USA) og har lavet albummet Pop! Rock! Glam! Slam!

Selve titlen tiltaler mig rigtig godt og sætter forventningerne op til den helt store fest, men festen blev aflyst da jeg satte cd'en på. Først troede jeg at det var en dame der sang, men blev enig med mig selv og internettet om at det var en mand ;O)

Jeg synes at selve lydbilledet er noget rodet og usammenhængende og jeg bryder mig ikke så meget om den bræende og anstrængte måde Casey Lee Michels synger på. Tit virker numrene som næsten færdige demoversioner, hvilket nok er med til at give det et lidt rodet billede. Jeg kan godt høre at der er nogle gode idéer men pruktionen er tabt på gulvet. Jeg har virkelig prøvet at lytte med åbent sind igen og igen, men jeg kan altså ikke rigtig synes godt om den.

Det skal dog siges at albummet har sine lysglimt hist og her - selvfølgelig efter min mening, andre vil måske synes at det er vildt fedt. Der er 10 numre at muntre sig med, hvis man vælger at sætte den på afspilleren. 

Kidd Comet består af: Casey Lee Michels; Sang, guitar og keyboards, John Zeps; Guitar og kor, Mark Edward Cutsinger; Trommer og kor, Sean Cruz; Bas og kor samt Dave Lawson Lead guitar og kor.

Pop! Rock! Glam! Slam! er udkommet.

   (2½ ud af 6)  

Lyt til Kidomet: ???

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar