Subway - Lola's Themes

Skrevet af Lars
07-07-2011

Tyske Subway laver en KANON FED start på albummet Lola´s Themes. Flere gange ledes tanken hen på Oliver Weers, hvilket er et stort plus. Der er fede guitar rifs og tunge rytmer. Bassen er lidt tilbagetrukket, men de gange den får lov at knurre er det brutalt og fedt. Stilen er Hard Rock med Progressive undertoner. Den laver ellers et flot stykke arbejde og er efter min mening for langt væk i mixet, eller måske bare lidt for ulden.

Noget der glædede mig rigtig meget er deres fantastiske fortolkning af det gamle Corey Hart pophit "Sunglasses at night" fra 80'erne. Det lyder bare som om det var ment som et Hard Rock nummer fra starten, og ikke et alm. popnummer. Godt nok var der smukke guitarhyl i Corey Hart's udgave, men det var mest mainstreampop som det skulle lyde i 80'erne.

Dette er Subway's 4. udspil og deres første efter 6 års pause. Det er en meget mættet lyd der er på de første fem numre - tæt og heavy og så kommer der den obligatoriske ballade med klaver og harmonistemmer. Det heder Don't Cry og starter med ordene Tal to me smoothly....ahem...har man ikke lånt liiidt for rundhåndet...? Nå, men det er et ret smukt nummer i bedste Heart-stil og ligner slet ikke G'n'R's nummer af samme navn.

13 numre i alt, flot lyd, men hver gang jeg satte cd'en på blev jeg lidt træt af den halvvejs igennem. den bliver lidt kedelig i længden - men det er nok bare mig.

Francis Soto har en rigtig fed stemme, specielt til Progressiv Metal. Foruden Francis består Subway af Markus Metzger på Keyboards, Harald Uitz og Sebastian Wittmann på Guitar, Frank Herold på Bas og Bernd Heinig på Trommer.

Jeg vil tro at de er et fantastisk bekendskab live, så vi håber på en europa Tour i det mindste...

Lola's Themes udkom i oktober 2010 via Bob-Media.

(4 ud af 6)

Lyt til Subway: http://www.myspace.com/francissotorocks

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar