Reflection - Advertising Violence

Skrevet af Lars
28-06-2011
Reflection kommer fra Tyskland og det må med det samme slås fast med 12" søm - de er fede og mener det seriøst med at spille metal. Advertising Violence er et sandt mesterværk.  Fra start til slut spytter de den fedeste gang guitarlir i hovedet på den sagesløse lytter, hvadenten man er menneske eller kanin!!!! (forklaring følger...)

Kan man li' Slayer vil man elske Reflection. (vil jeg mene)

Ikke noget med stille intro - fuld speed på det hele fra første millisekund, det er SÅ fedt. Til tider er der elementer af Iron Maiden, - energien i guitar, trommer og bassen er fenomenal. Vokalen spytter ren bogstavligt det hele lige i hovedet på én, og man nyder hver en dråbe. Hvis de ikke har været udkørte efter indspilningen af Advertising Violence er der noget galt. De lhar lagt så meget energi og hjerteblod i det hele, så man ikke kan andet end at elske det..... hvis man er til Metal i den lidt tungere ende - som min søn, kanin og jeg selv er til (blandt andet).

Jeg må indrømme at jeg i starten skulle vende mig til hårdheden, da jeg lige havde hørt noget pop, men efter at have hørt cd'en to gange var jeg solgt. Marcus, Timo, Heino & Siggi er overbevisende og losser i den grad røv med deres ærlige spil og sang.

(Kanin-forklaring) Jeg havde læst at kaniner ikke kan tåle/lide høje lyde, men min kanin (Pjuske) har altid stormet ind og lagt sig mellem højtalerne, når der er lagt metal på cd'en - og når det var slut, hoppede hun ud på altanen igen.

Det samme skete mens jeg lyttede til denne cd - Pjuskes sidste - hun lagde sine lange ører i vejret og lyttede med velbehag til Reflection's Advertising Violence og vendte demonstrativt røven til, når jeg hørte radio. Hun døde desværre af alderdom den 20. Juni, men hun havde givet sine "ears-up" til denne cd,. som jeg kun kan tilkende mig. Så denne cd anmeldelse er til Pjuskes ære, og jeg er ligeglad med hvad folk må mene om min blødsødenhed....

Dette er en helstøbt "In-your-face" cd som er som den skal være i mix og det hele. - Tak for alt Pjuske R.I.P, og tak for en fed skive Reflection.

Advertising Violence er udkommet via FastBall Music.

      (6 ud af 6)

Lyt til Reflection: http://www.myspace.com/reflectionmetal

Kategorier

Kommentarer

  • Henning

    01-07-2011 12:49

    Damn. 6 ud af 6. Så må det sku være en god cd. Mærkeligt man ikke har hørt mere til det band så.

1

Skriv en kommentar