Beautiful Beast – Adult Oriented Candy

Skrevet af Calle
25-04-2011

Beautiful Beast er et tysk band, som blev startet af Julian Angel, der tidligere har udgivet et album i sit eget navn. Det hedder ”Choreography Sucks” og udkom i 2009. Julian spiller selv guitar og synger og sammen med Frank McDouglas (bas) og Ro Lee (trommer) har han udgivet dette debut album under navnet Beautiful Beast. 

Adult Oriented Candy består af 11 sange, hvor inspirationen ligger i 80’ernes hair/glam/sleaze rock og det lægger bandet slet ikke skjul på. De siger selv, at de stadigvæk lever og ånder for den musik de selv købte dengang og derfor er sangene bygget op med gode melodier, catchy hooklines og hurtige guitar soloer. Personligt hørte og hører jeg stadigvæk en del af det musik der udkom i 80’erne og jeg synes derfor dette album er en kærkommen ”gæst” på mit stereoanlæg. Jeg har hørt det en del gange siden jeg modtog det i posten for et par uger siden. De bedste sange på albummer er efter min mening åbneren ”Showdown” samt ”Do You Want It”, ”Ride With The Wild On”, ”Rock All Arenas (Born To Rock)” og ”Wild Tonight”. Og ligesom på en hvilken som helst hair/glam/sleaze udgivelse i 80’erne, så er der også en power ballade på dette album. Den sang hedder ”Save My Heart” og er udmærket, men mangler lige det sidste for at ramme en ”ballade-elsker” som undertegnet (havde den siddet lige i skabet, så havde albummet fået et halvt dødningehoved mere). Men alt i alt vil jeg sige, at Adult Oriented Candy er et rigtig godt album, HVIS man er til musik inden for denne genre. Så er du stadigvæk til tight pants, big hair, cowboy boots og ripped shirts, så er Beautiful Beast og Adult Oriened Candy helt sikkert noget for dig. 

Alle sange og tekster er skrevet af Julian Angel og han står også selv som producer af albummet. Det er blevet mixet og masteret af Rolf Munkes, som tidligere har arbejdet med bl.a. Crash Course, Dragonsfire og Razorback. Begge har gjort et helt udmærket arbejde og lyden fejler bestemt ikke noget. Derudover har Mr. Angel også en rigtig god stemme til denne type rock. 

Vil du have en oplevelse, der vil få dine minder tilbage til 80’erne, så kan du roligt købe dette album. Alt du behøver gøre er at sætte albummet på, lukke øjnene og dagdrømme at du suser ned af Sunset Strip med din car steroe på max volume. Og ved din side sidder en storbarmet blondine iført en meget kort nederdel og en lille Rainbow Bar & Grill top. Bedre kan det næsten ikke blive her i år 2011!!!! 

Adult Oriented Candy udkom 8. April 2011 via Rockload/G.T.O. Entertainment og kan bl.a købes på iTunes, cdBaby og Amazon (find link på bandets hjemmeside her). 

     (4½ ud af 6)

Lyt til Beautiful Beast: http://www.beautifulbeastrock.com/  

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar