Senes - dE-eVolution oF thEorY

Skrevet af Lars
04-04-2011

Steve Senes har udsendt sin første instrumentale solo-cd dE-eVolution oF thEorY. Der er hermed lukket op for godteposen!

Steve har spillet med en masse gennem tiden, hvilket har gjort ham til en fantastisk guitarist. Han mestrer alle stilarter og det er noget af en bedrift. Albummet indledes med noget der kunne lyde som noget Richie Blackmore kunne have fundet på. Det passer godt da det jo er et instrumental-album, hvor guitaren får lov at tale, råbe, skrige og hviske. Der er masser af fede ideer og stilarter repræsenteret - og det er det der er projektets svage side, efter min mening. Der bliver cyklet ind og ud af stilarterne. Først noget rock, så noget funk, så noget klassisk, så noget country....man mister interessen for, hvad der kunne have været en fed skive. Jeg nævnte at der var lukket op for godteposen - og det er der. i dette tilfælde er chokolade, lakrids, vingummi og bolcher bare smeltet sammen i en stor klump som er rullet ud og lavet til en cd. Jeg ville have nydt det helt vildt, hvis den gode Steve havde holdt sig til en stil pr. album og så have lavet 4 eller 5 i en serie der kunne hede "Introducing the worlds of Steve Senes". Jeg har lyttet til cd'en en million gange (næsten) og glæder mig over hans flotte spil, men hver gang er det en afbrudt fornøjelse, for når jeg hører en cd kan jeg godt lide at der er helhed over det, en stil der bygger noget op i mig gennem hele albummet. Her bliver der trykket på "re-set" hele tiden.

dE-eVolution oF thEorY ville nemt kunne have scoret 5 - 5½ hos mig, hvis der kun havde været en eller to stilarter reprÊsenteret, men hvis jeg skal kunne se mig selv i øjnene kan jeg kun give 3½ eller.. nej det ER flot spillet..4.

dE-eVolution oF thEorY er udkommet via Demolition Records.

(4 ud af 6)

Lyt til Senes: http://www.myspace.com/9yu

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar