Third Eye - Recipe For Disaster

Skrevet af Lars
12-03-2011
Danske Third Eye har udsendt et mesterværk ved navn Recipe For Disaster. Det er eminent flot spillet og sunget. Alle ti numre er balsam for sjælen, hvis man kan lide Prog Metal, og det kan jeg. Det er et meget spændende album med gode arrangementer. Der er kælet for produktionen og for hvert enkelt nummer. Der er ikke noget der er overladt til tilfældighederne, men er gennemtænkte genialiteter hele vejen igennem. Der er kun et nummer der er lige under fem minutter, resten er over, og det er jeg meget tilfreds med. Man kan nå at fordybe sig i lyden og arrangementet af hvert nummer, og alligevel trykker man på replay bagefter, for at grave lidt dybere.
 
Det er et album der har været to år under vejs med skiftende besætning og modgang, men selve ideen og projektet var stærkt nok til at klare det og Tommy Hansen førte sine magiske hænder over projektets sidste fase, hvilket kun har gjort et stærkt album om muligt endnu stærkere.
 
Per Johansson har en god stemme til netop Prog Metal, lidt i stil med Bruce Dickinson (Iron Maiden), en virkelig gevindst for Third Eye. Ellers består bandet af Martin Damgaard på trommer, Andreas Schumann på bas, Thomas Kuhlmann på guitar, Simon Krogh på keyboards og Michael Bodin på guitar.
 
Det er virkelig et stærkt album jeg kun kan anbefale på det varmeste.
 
Recipe For Disaster er udkommet via Escape Music.
 
      (6 ud af 6)
 

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar