King Lizard – Viva La Decadence

Skrevet af Calle
23-02-2011

Med britiske King Lizard er der tale om vaske ægte sleaze rock/metal. Bandet blev dannet i 2002, men den nuværende besætning blev først i realitet i 2006. King Lizard består af Flash Roxx (sang), Niro Knox (guitar), Alice Rain (bas) og Arnoldo Rogano (trommer). 

Viva La Decadence består af 11 hæsblæsende sange og én enkelt ballade. Der er fuld power på lige fra første strofe i titel nummeret ”Viva La Decadence” til sidste trommevirvel i ”Late Nite Dynamite”. Kun afbrudt af den flotte 80’er-inspirerede ballade ”Not For Me”. Udover de tre nævnte sange, som hører til albummets bedste, så vil jeg også fremhæve ”Rain Over You”, ”Kan’t Kill Rock ’n’ Roll”, ”Never Be Mine” og ”Rock ’n’ Roll Me”. Jeg vil faktisk gå så langt som at sige - der er ingen dårlige sange på dette album. Som albumcoveret (her er vist den censurerede udgave) og sang titlerne antyder, så handler teksterne om sex, drugs and rock ’n’ roll. Fuld power på rocken og en enkelt ballade = lige et album for undertegnet. 

Albummet er produceret af bandet selv i samarbejde med Andy Brook og Chris Tsangarides. Og her er der ikke en finger at sætte på noget. Viva La Decadence er godt produceret og har en rigtig god lyd. Guitarerne og de øvrige instrumenter ligger godt i forhold til Flash’s stemme, som i øvrigt passer rigtig godt til den sleazy stil bandet lægger for døren. Og så skal man ikke glemme de gode guitar soloer, der finder sin rette plads på albummet. 

Viva La Decadence kan helt klart anbefales og burde efter min mening være at finde i en hvilken som helst sleaze-rockers samling. Viva King Lizard, viva la sleaze and you Kan’t kill rock ’n’ roll. Køb albummet!!! 

Viva La Decadence udkom 1. december 2010 via Psycho DeVito Records. 

     (5 ud af 6)

Lyt til King Lizard: http://www.myspace.com/kinglizardmusic

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar