Tara's Secret - Vertigo

Skrevet af Lars
25-01-2011

Tara's Secret kommer fra midt-england og de spiller "middle of the road heavy rock".  I midt 80'erne og frem i 90'erne kom der stribevis af den slags bands i kølvandet på Heart, Bon Jovi og Van Halen og det er også et mix af de tre bands man skal finde Tara's Secret's musikalske ståsted. 

Vertigo har en god start, der fanger ens ører. Den er rigtig flot i lyden og stemmen er tydelig og alle instrumenterne ligger godt i mixet. Der er virkelig arbejdet meget med lyden og produktionen. Klaver/cello balladen "One More Chance" har lighter-potentiale. Den bliver selvfølgelig efterfulgt af et gang-i-den nummer. Det hele er bare så flot. John Trowbridge's stemme er meget lyttevenlig og ligger helt fremme, så man kan høre, hvad han synger. 

Der er helt sikkert mange der vil elske denne skive, men den fænger bare ikke helt hos mig... jeg synes at den hurtigt bliver kedelig og kommer til at virke som "tapet" - måske er det fordi jeg har hørt tonsvis af det op gennem 80'erne - men jeg har jo også, i samme periode, lyttet til mindst dobbelt så meget Sweet, Slade og Kiss.... og dem er jeg ikke blevet trætte af.... måske er det bare for pænt, flot og gennemproduceret... I don't know...... 

Kan man lide stadion rock går man ikke galt i byen af Tara's Secret og deres cd Vertigo.

    (4 ud af 6)  
 

Lyt til Tara’s Secret: http://www.myspace.com/tarassecret

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar