Leichenwetter - Legende

Skrevet af Lars
24-01-2011
Tyske Leichenwetter har udsendt endnu et album, det 5. i rækken, med tekster hentet fra de gamle tyske digtere, og musik inspireret ret kraftigt af Rammstein. Legende starter flot og man tror i første omgang, at det er Rammstein med et re-mix af ”Ich Will”. Men man bliver hurtigt klar over, at det bestemt ikke er Rammstein, når Numen begynder at synge. Han har en måde at synge på som jeg personligt ikke er vild med. Den bævrende vibrato på stemmen er overdrevet, synes jeg, men der er nok mange der godt kan lide det. Der er ret meget halv-opera-agtig bævresang men der er også steder, hvor der bliver sunget dybt, og det lyder fedt. Det store plus er, at de sagtens kan finde ud af at spille og de gør det godt.

At de har taget en masse gamle tyske tekster og bragt dem til live igen synes jeg er en genial idé.

Der hvor filmen knækker for mig, er at de lyder alt for meget som Rammstein i deres arrangementer og sequencer/synthesizerlyde. Det er synd at de ikke kun har snuset til dem og lavet deres egne.

Når alt det er sagt må jeg dog indrømme, at Legende nok er en cd jeg putter i afspilleren fra tid til anden, da de spiller godt og at det er nogle flotte arrangementer.

(3 ud af 6)

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar