Symphorce - Unrestricted

Skrevet af Lars
21-01-2011
Symphorce er fra Tyskland og leverer en en bundsolid og ægte gang Heavy Metal på deres album Unrestricted. Jeg var solgt fra start af. Flere gange var jeg overbevist om at Bruce Dickinson (Iron Maiden) havde været på vokalt gæstevisit, men det er bare sådan Andy B. Franck lyder.
 
Cd'en starter med et flot dybt klaver og der er keybords med hist og her, men ikke noget overdrevet, men der står ingen steder, hvem det er der spiller keys, hvilket er en mangel, synes jeg. Steffen Theurer er den 3. trommeslager siden starten i 1998 og han gør det godt - man må håbe at han holder længe, da han passer godt ind. Bassen, som bliver håndteret af Dennis Wohlbold, ligger til tider en anelse for lavt i lydbilledet efter min smag - der bliver arbejdet godt og måtte godt være mere fremtrædende, men - smag og behag. Selve guitarlyden og spillet er flot og klassisk Heavy Metal leveret af Cedric "Cede" Dupont og Markus Pohl.
 
Noget der irriterer mig er at to af numrerne "Visions" og "The Mindless" bliver faded hurtigt ud midt i en fed solo. Nummrerne er simpelthen ikke færdige og man sidder tilbage med lidt af en amputeret følelse. Selve produktionen er ellers flot. Jeg er ganske begejstret for Unrestricted i sin helhed. 
 
     (5 ud af 6)
 

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar