Glyder - Yesterday, Today and Tomorrow

Skrevet af Lars
21-01-2011
Jeg kendte intet til dem, da jeg hørte deres cd Yesterday, Today and Tomorrow. (selvom det er bandets 3. udspil). 
 
Flere gange ledes tankerne hen på Thin Lizzy, dog uden at man tænker plagiat, det er bare stemningen og noget af måden numrene er skruet sammen på. Stemmen ligger klart og tydeligt og instrumenterne er ballanceret pænt i lydbilledet. Selve produktionen er flot og måske en anelse "for pæn" i lyden, men det skal ikke ligge dem til last. Selve cd'en fremstår som en flot helhed med et par ballader og ellers gode rocknumre. Der er 13 i alt...iklusivt 3 bonus tracks.
 
Albummet er mixet af vores egen Peter Brander - og så ved man jo at dén side skulle være i orden - da han jo har været med hele vejen fra midt 60'erne og frem og lavet lyd for en masse kræsne, og spiller en solid guitar.
 
Sangeren Tony Cullen har en god stemme til formålet - ikke rå, men lidt hen efter Phil Lynott "light", og så spiller han også udmærket bas. De to guitarister, Peter Fisher og Bat Kinane klæder hinanden godt og har en traditionel rocklyd. Cullen, Fisher og Kinane er også dem der står for sangskrivningen. Davy Ryan har pænt styr på trommerne, ikke noget blær og "hør lige mig", men ligger stabilt og giver et godt fundament. Cd'en vinder ved genlytning, hvilket er en kvalitet i sig selv.
 
Yesterday, Today and Tomorrow henvender sig fortrinsvis til det rockpublikum der er til Thin Lizzy stilen og har bestemt sin berettigelse.

(4½ ud af 6)

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar