Superdirt – Superdirt

Skrevet af Calle
28-12-2010

Jeg kendte først til københavske Superdirt for et godt en måned siden, da bandets bassist Thomas Johansen kontaktede mig angående anmeldelse af netop dette album. Og jeg kan da starte med at sige, at jeg er positivt overrasket over Superdirt’s musik. De spiller beskidt og energisk rock med fede riffs og heftige guitar soloer. Udover Thomas består bandet af Frederik Arleth (sang), Jacob G. Hansen (guitar) og Andreas Marslew-Nauta (trommer). 

Superdirt er bandets debut album og det består af 12 sprudlende rocksange, hvor stilen bevæger sig i retning af Guns ’n’ Roses, AC/DC, Motörhead, D:A:D og The Cult. Åbningsnummeret ”Dirty Jesus” er min personlige favorit på albummet, men også sange som det tons tunge nummer ”Champions Of The World” og lad-os-drikke-en-masse-øl sangen ”Get Hammered”. Derudover kan jeg rigtig godt lide sangen ”The Dirt” og den D:A:D-inspirerede sang ”Wild Cherry”. Som titlerne på sangene antyder, så handler teksterne en del om rock ’n ’ roll klicherne - Sex, Drugs & Rock ’n’ Roll. Personligt kunne jeg godt have brugt et down-tempo nummer på albummet, så rytmen blev brudt en lille smule. Men rock kan Superdirt i hvert fald spille!!! 

Albummet er indspillet og produceret af Morten Blok og bandet selv. Trommerne er indspillet af Rune Braager, som tidligere har arbejdet med bl.a. Celina Ree og Peter Belli. Selve produktionen kunne måske godt have været lidt bedre, men det gør egentlig ikke mig så meget, da jeg er stor fan af denne genre inden for rocken. Nemlig beskidt og uforfalsket rock ’n’ roll!!! Uden at have set bandet live (endnu), så er jeg sikker på, at de kan fyre den maks af på en scene. 

Hvis du kan lide rock med stort R, så er Superdirt med garanti noget for dig. Jeg kan i hvert fald godt anbefale dem. De er helt sikekrt et band man skal holde øje med på den danske rockscene!!

Superdirt udkom i december 2010 og kan købes via cdbaby og Amazon eller i disse københavnske musikbutikker: Sex Beat Records, Rock Uglen, Beat Bop og Accord på Nørrebrogade og Vestergade. 

    (4 ud af 6)

Lyt til Superdirt: http://www.myspace.com/superdirttheband

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar