Dirty Passion – Different Tomorrow

Skrevet af Calle
25-12-2010

Dirty Passion er et svenske band fra Malmö, der spiller uforfalsket klassisk hard rock. Bandet har eksisteret siden 2006 og består af Emil Ekbladh (sang), Christopher Olsson (guitar), Björn Wilander (bas) og Markus Winberg (trommer). Different Tomorrow er bandets "længe" ventede debut album.

Albummet består af 10 sange, hvor der både er de stærke rock sange, den store power ballade og 80’er-inspirerede guitarsoloer. Faktisk synes jeg ikke der er nogen dårlige sange på Different Tomorrow, men de sange der efter min mening er bedst er ”1.000.000 Voices”, ”Different Tomorrow”, ”We’re All Gonna Fall”, ”Selling Your Soul” og ”Self-Destructive”. Sidst nævnte var også at finde på bandets EP fra 2008. Derudover synes jeg også albummets power ballade ”Without You” fortjener et par ord. Dog ville jeg også godt have hørt en genindspilning af ”Angel” fra førnævnte EP. Og to power ballader af denne kaliber havde ikke været dårligt.

Dirty Passion har helt sikkert lyttet til bands som Europe, White Lion, Bon Jovi, Def Leppard og andre bands fra 80’erne. Især Europe-inspirationen er tydelig at høre i bandets musik. Selv Emil’s stemme minder en del om Joey Tempest fra Europe. Bandet spiller godt og trods medlemmernes og bandets forholdsvis unge alder, så lyder de meget erfarne og sammenspillede. Også når de spiller live, hvor jeg personligt har set dem fire gange.

Bandet har, i samarbejde med Berno Paulsson, selv produceret albummet og Berno står også for indspilning og mixing. Sammen har de formået, at få albummet til at sprudle af energi og samtidig givet albummet en klassiske rock sound.

Different Tomorrow er helt sikkert et lyt hver, hvis man er til nogle af de nævnte bands eller bare godt kan lide klassisk hard rock med gode melodier og blændende guitarsoloer. Denne plade vil helt sikkert få en plads på min personlige top 10 af albums udgivet i 2010. Jeg spår Dirty Passion en god fremtid.

Different Tomorrow udkom 13. december via Denomination Records/Record Heaven

     (5 ud af 6)

Lyt til Dirty Passion: http://www.myspace.com/dirtypassionswe

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar