Sweet Sybil – Sweet Sybil

Skrevet af Calle
29-11-2010
Sweet Sybil blev dannet i 1988 under navnet Fontalis. Bandet består af Sam Carava (sang), Mike Parker (guitar), Randy Matthiesen (trommer – RIP), Jeff Malas (bas) og Brian Unger (guitar). På trods af en del opmærksomhed fra pladeselskaber, så nåede bandet aldrig at udgive en ”rigtig” fuld længde cd. Så dette album er en samling af bandets sange fra 1991/1992 og et nyt nummer.

Sweet Sybil består som sagt af sange samlet fra bandets EP’er, en compilation cd samt et helt nyt nummer, men lydkvaliteten er overordnet set ok. Albummet’s første seks sange er fra samme EP og af disse synes jeg ”#69” og ”Remember When” er de bedste. Herefter kommer to sange fra en compilation cd. Den første af dem er ”Burning House”, som efter min mening er cd’ens dårligste sang. Derimod er ”Alone With You” en af de bedste sange. Sidst nævnte er produceret og mixet af Johnny K., som efterfølgende har arbejdet med bands som f.eks. Disturbed, Avenged Sevenfold og 3 Doors Down. Sidste sang på Sweet Sybil er et nyt nummer med titlen ”You & I”. Dette er et akustisk nummer, som jeg ikke ser det helt store i. Så alt i alt er det en lidt blandet fornøjelse.

Stilmæssigt minder Sweet Sybil om bands som Enuff Z’ Nuff, D’Molls og Extreme. Så er du til disse bands vil du sikkert godt kunne lide dette album.

Bandet spiller helt udmærket og Carava’s stemme passer godt til musikken, men som flere andre bands inden for denne genre, så kom Sweet Sybil på banen for sent og nåede dermed aldrig ud over scenekanten, inden ”grunge” tog over.

Sweet Sybil udkom i juli 2010 via Eönian Records.

(3 ud af 6)

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar