Voodoo Six – Fluke?

Skrevet af Calle
27-11-2010
Voodoo Six har base i London og blev dannet i 2006 af bassisten Tony Newton. Udover ham består bandet af sanger Luke Purdie, de to guitarister Chris Jones og Matt Pearce, samt trommeslageren Dave Grav Cavill. Bandets debut album ”First Hit For Free” udkom i 2007 i Japan og i 2008 i Europa.Fluke? er dermed bandets andet album.

Voodoo Six spiller en kombination af klassisk hard rock og moderne hard rock og stilen er en god blanding af Black Stone Cherry, Audioslave, The Answer, Mustasch og Black Country Communion.Fluke? består af 11 velskrevne og godt sammensatte sange. De sange der falder bedst i min smag er åbningsnummeret ”Take The Blame”, ”Like The Others Did”, ”Something For You”, og det mest down tempo nummer ”Underneath My Skin”. Men alt i alt synes jeg det er en helt udmærket og gennemført udgivelse. Der er en god rød tråd gennem hele albummet.

Luke har en super fed stemme og minder til tider om Chris Cornell og andre tider Glenn Hughes, men han har dog sin helt egen stil. Musikkerne kan deres kram og man kan ikke sætte en finger på kvaliteten af musikken. Bandets bassist Tony Newton står som producer og engineer på Fluke? og så er albummet mixet af Mike Fraser. Sidst nævnte er kendt for sit arbejde med bl.a. Metallica, Aerosmith, AC/DC, Buckcherry og The Answer.

Jeg kan helt sikkert godt anbefale Fluke? til alle rock elskere og dette album er IKKE et ”lykketræf”, men en yderst kompetent udgivelse!!!!

Fluke? udkom den 18. Oktober via Powerage Records.

(4½ ud af 6)

Lyt til Voodoo Six: http://www.myspace.com/voodoosix

Frem til 19. december 2010 kan du vinde albummet her på siden. Brug dette link.

Kategorier

Kommentarer

    1

    Skriv en kommentar