Theragon - Lumina

Skrevet af Jacob Jørgensen
06-02-2024
Power metal fra Spanien nærmere betegnet Valencia er hvad der bydes på her. De blev dannet i 2018. I 2020 udgav de debutalbummet "Where The Stories Begin".
 
Lineuppet: Ferran Quiles (vokal), Alejandro Ibanez (guitar), Enrique Garcia (bas), Hector Palanca (keyboard) og Joan Andrea Quiles (trommer).

Deres power metal er der klare inspiration fra Avantasia (især i omkvædene), Gloryhammer, Freedom Call men også guderne i Helloween. Det er den melodiske side af genren, der bydes på her.

Vi bydes denne gang på en EP med 4 numre. En EP kan være en god måde lige både vise og prøve nye ideer af. Eller til at måske holde gryden i kog til en evt hel skive. Mit favoritnummer herpå er "In Valentia", den lyder virkelig fed. Ferran har en virkelig cool stemme herpå.

Der er virkelig en fed stemning nærmest total feststemning, som efter en god håndfuld øl. Ingen dårlige numre herpå. Denne EP har givet mig lyst til at dykke mere ned i bandets mindre katalog. Det lyder lovende for fremtiden for bandet.

Omkvædene er som de skal være i genren - huskevenligt. Musikken spiller bare derudaf, uden det bliver for meget.

Er du power metal fanatiker, burde du tjekke dette spanske band ud. Du skal ikke lade dig forskrække. Der er virkelig gode elementer i musikken.
 
Lumina udkommer 23. februar 2024 via Thornado Music.
 
(5 ud af 6)
 

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar