Liv Sin - Kaliyuga

Skrevet af Jacob Jørgensen
05-02-2023
Svenske Liv Sin er på banen med et nyt udspil. De startede i 2016 efter Liv stoppede Sister Sin. Hidtil har der været 2 udspil: "Follow Me" fra 2017 og "Burning Sermons" fra 2019. Så efter nogle år fravær er de klar igen.

Der har eftersigende været lidt ændringer i lineuppen på bas og guitar. Lineuppen: Liv Jagrell (vokal), Daniel Skoglund (bas), Jay Matharu (lead guitar), Patrick Ankermark (guitar) og Per Bjevoluk (tommer).

Musikken er bla for fans af Sister Sin, Kobra And The Lotus (hvilke jeg begge kan lide) og bands som Parkway Drive og Atreyu.
 
Udspillet her byder på 10 numre. De er meget varietet i udtrykket. Nogle numre satte sig med det samme, mens andre kom efter 2 gennemlytning. Mens andre igen vil vokse fra lyt til lyt og blive endnu stærkere.

Mine favoritter er: "King Of Fools", "Forget My Name", "Karma", "I Am The Storm" og "Virus". Hvor især de sidste virkelig sparker røv. Men der findes i mine ører ikke dårlige numre herpå.

Nu er jeg også en der elsker kvindelig vokal. Tilsat massiv guitar og godt sammenspil så kører det bare. Liv har virkelig en både lækker men også rå vokal. God variation og spændevidde her. Det er virkelig udspil der imponerer mig meget.

Kender du til Sister Sin eller har du hørt de tidligere udspil, så er der købepligt her.

Stor anbefaling herfra.
 
Kaliyuga udkom 27. januar 2023 via Mighty Music.
 
 (6 ud af 6)
 

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar