Silla Dream - Catch My Drift (EP)

Skrevet af Jacob Jørgensen
08-11-2022
Hvad har vi så her? Ja en EP med en fyr, der hedder Markus Hodal Drag. Den eneste person jeg kan finde på det her band. Han startede i 2019. I 2020 kom en EP kaldet "The Silent Treatment". Nu er han på gaden med dette værk.

Stilen er ovre i Indie Rock/Alt Rock. Her finder man 5 numre. Nummeret "I Wanna Go Dermant" er min favorit. Sangene omhandler personlige temaer. Man får her toksisk maskulinitet, ungdom, at blive voksen og sårbar temaer.

Markus har en lys og rigtig god stemme. Musikken er godt sammensat og spillet. Det man finder herpå, er lidt i den bløde ende af musikken, som jeg sætter på. Men det behøver ikke være en dårlig ting. Der er jo musik til enhver stemning/humør i ens liv.
 
Er man kun til hard rock og metal, er det her nok ikke noget for jer. Men har man et åbent hjerte, så er der stor chance for, at Silla Dream bliver lukket ind. Enten delvist eller helt.

Jeg synes personligt,at det lyder fedt. Men jeg kommer nok ikke til at give topkarakter. Hvor det både er godt, er det også lidt for anderledes for mig.
 
Catch My Drift udkom 19. august 2022
 
 (4,5 ud af 6)
 

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar