Bad Things – Age Of Wisdom

Skrevet af Calle
07-11-2010

Bad Things er et amerikansk band fra Tulsa, Oklahoma, der blev dannet i 2005 som et cover band. I 2007 begyndte bandet at skrive deres eget materiale. Bandet består af Don Sloan (sang/guitar), Harvey Jackson (bas/sang), Donnie Creitz (guitar) og Kelly Endsley (trommer). Age Of Wisdom er bandets debut album. 

Albummet bestå af 10 sange og stilen er klassisk hard rock tilføjet en god portion southern rock og en anelse blues. Jeg tænker bands som Black Sabbath, AC/DC, Lynyrd Skynyrd, Molly Hatchet, Rhino Bucket og danske Switchblade. Mine favoritter på albummet er åbneren ”Prison Train” samt ”Killing Time”, ”P.O.D.” og titel sangen ”Age Of Wisdom”. Derudover synes jeg den mere stille og meget Lynyrd Skynyrd inspirerede ”Flame Burns Out” er et lyt værd. Her gør bandet også brug af fløjte og slide guitar, som giver sangen en smule ekstra stemning. Alt i alt består Age Of Wisdom af nogle helt udemærkede sange, ihvertfald hvis man kan lide nogle af de ovennævnte bands.

Jeg synes der er rigtig godt guitar arbejde på cd’en i form af gode soloer og den før nævnte slide guitar. Sloan’s stemme er lidt ”rusten” og det lyder som om han har drukket sin whisky gennem årerne (bandets medlemmer er ikke helt unge) og det kræver lidt tilvænning at lytte til hans stemme. Teksterne på albummet handler om alt fra krig, stoffer, forhold til kvinder og fængselsbesøg. Så det er lidt mere end ”sex, drugs & rock ’n’ roll!!! 

Bandet har selv optaget og produceret Age Of Wisdom i deres eget hjemmestudie i Tulsa. Selvom bandet har valgt at spille beskidt rock, så kunne lyden og produktionen efter min mening godt have været bedre. 

Age Of Wisdom udkom den 28. Maj via bandets eget selskab Bad Things Music. Det kan bl.a. købes via cdbaby her. 

    (3½ ud af 6)

Lyt til Bad Things: 

http://www.myspace.com/badthngs eller http://www.reverbnation.com/badthings

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar