Denied - Humanarchy

Skrevet af Jacob Jørgesen
23-08-2022
Det at være anmelder, giver en rigtig god mulighed, for tjekke nye som gamle bands ud. Tit finder man noget, der er bare er ens stil. Nogle gange har man misset udspil såvel som bands igennem tiden. Muligheden for at opdage nye som gamle bands, er en god ting ved at være anmelder.

Bandet kaldet Denied har overraskende for mig været igang i en del år. Har aldrig hørt om dem. Tager man de 2 selvudgivede albums med, er de oppe på 6 albums.

De startede i 2003. Albums hidtil: "7 times Your Sin" fra 2005, "New Army For The New Revolution" fra 2008, "Let Them Burn" fra 2013, "Freedom Of Speech" fra 2018, "The Decade Of Disruption" fra 2020 og det nye album "Humanarchy".

De bliver beskrevet nogle steder som thrash heavy. Thrash metal er for mig mere rammende.
 
Bandet er dansk/svensk præget medlemsmæssigt. Der er dog et kendt ansigt for mig i bandet nemlig Søren Adamsen (ex. Artillery 200-2012). Sang på bla "When Death Comes" som er en af mine favoritter. En anden er Chris Vowden (ex. Opeth).

Lineuppet er: Søren Adamsen (vokal), Andreas Carlsson (guitar), Chris Vowden (guitar), Freddan Thörnblom (bas), Markus Kask (trommer) og Frederik Folkare (keyboards)

Pladen indeholder 8 numre. Jeg kunne fra start lide, hvad jeg hørte. Det er hverken for hårdt eller for stille. Der er godt gang i den, uden det bliver alt for meget.

Fra første gennemlytning satte følgende numre sig fast: "Divided" (nr 1), "Death By A 1000 Cuts" (nr 2), "Don’t Cross That Line" (nr 4), "Flesh Made God" (nr5) og "Ten Ton Hammer Of Pain" (nr 7).

Det er superfede numre, der lige har det ekstra. Skal dog siges at de resterende ikke er fyld, men bare lige den my mindre gode. Det er et super fedt udspil, som de har leveret, og der skal fra min side tjekkes op på deres bagkatalog.

Elskede du Artillery med Søren i front, som jeg gjorde , så burde du stærkt overveje give dette et lyt. Han har en fanstastisk powerfuld vokal. Det er lige mig fantastisk værk.
 
Humanarchy udkom 24. juni 2022 via Sweea Records.
 
(6 ud af 6)
 
 

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar