The Slowstarters - Draft Beer Rock 'N' Roll

Skrevet af Jacob Jørgesen
18-08-2022
Bandet her stammer fra Kolding. Dette er deres debutalbum. De kalder selv stilen fadøls rock. Det lyder jo både meget lovende og orginalt.

De har fået nogle kåringer og optrådt med bl.a. et band jeg elsker: Månedens Tak Rock Band, Finalen Tak Rock i DR Studio 2., Syddansk finale i Emergenzy og så har de været opvarmningsband for Thundermother ved deres første danske koncert.

Skiven består af 8 lækre numre. Men mere om det senere.

Sangene kredser om kærlighed, had, forfølgelse, sex, og om at man bare gerne vil have lov til at nyde sin fadøl i ro og mag. Alt dette er fede emner. Jeg håber kunne skaffe pladen en dag, og læse de geniale tekster. Ja der findes da ikke noget ,end blive forstyrret i sidstnævnte smiler.

Lineuppen: Tobias Dalby (sang), Frank Lange (guitar), Peter Mikkelsen (guitar),
Pauli Tjørnudal (bas) og Dennis Nielsen (trommer).

Jeg har ikke set eller hørt om dem i medierne, før jeg sad med denne sag. Det er godt, svingende, sprød og genialt værk de har leveret her. Jeg fandt ikke numre, der ikke tiltalte mig. Men mine favoritter blev "Somebody Else", "Under Water" og "Sweet Maria".

Meget imponeret og utroligt hvad den danske scene, kan blive ved med at få frem. Jeg glæder mig meget til at følge bandet fremover. Det kan godt blive rigtig stort.
 
Draft Beer Rock 'N' Roll udkom 30. april 2022.
 
 (5,5 ud af 6)
 

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar