BlackBeer - Take The Freedom

Skrevet af Jacob Jørgesen
04-07-2022
Med base i Frankrig men med medlemmer der kommer fra Venuzuela, Argentina og Frankrig. Bandet her blev dannet i 2021. Medlemmerne har tidligere været i/eller er i: Gamalyel, Ancient Settlers, Alice In Hell, Watchmen og Jeriko.

De spiller en form for klassisk rock. Som inspiration kan nævnes Whitesnake, Van Halen og Guns 'n' Roses. Man kan tage de 3 bands bl.a., og så tilføje en moderne lyd, så har man lyden og stilen af bandet.

Dette er deres debut fuldlængde, og efter hvad jeg kan se første udspil. Udspillet består af 10 numre. Heraf er nr 1 en kort intro.

Jeg synes, at jeg især i numrene kan fornemme inspiration fra Whitesnake med updateret lyd. De numre jeg ikke helt kan med, er "Angel" og "Turn Off The Pain" og introen kunne også godt droppes. Jeg gad godt ha set sidste nummer, der hedder "Hot Demon" være først. I så fald ville det sparke den godt igang.

Tilbage er de 7 numre hvor især "The Gift" men "Sweet Life" og "Hot Demon" virkelig sparker røv. Disse er mere huskevenlige for mig.

Lineuppet: Ivan Sencion (vokal), Emmy Reyes (guitars), Bertrand Cape (guitars), Emil Reyes (bas) og Sylvain Vidal (trommer)

Jeg synes, at jeg mangler noget herpå. Måske noget mere power og til tider irritere vokalen også lidt. Der er klart gode sange som nævnt og gode elementer herpå. Jeg kan ikke på nogen måde give en fuld karakter. Men synes heller ikke den skal slagtes. Så det bliver ca derimellem.

Take The Freedom udkom 13. maj 2022 via Pure Steel Records.
 
(4,5 ud af 6)
 

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar