Lucer - The New World

Skrevet af Peter Letting
15-06-2022
Danske Lucer udkom 20 maj 2022 med et nyt album, kaldet The New World

Lucer producerer iørefaldende melodisk rockmusik med spark i, og The New World er ikke nogen undtagelse. Når man har hørt albummet igennem, hænger der som minimum et omkvæd eller to fast i hjernen, de næste timer, og det tager jeg som et kvalitetsstempel.

Lucer har en meget moderne og ung lyd, melodierne er supergodt skrevet og det er bare den slags musik, man ikke bliver træt af at lytte til. Jeg har mødt drengene fra Lucer en enkelt gang i Amager Bio, for år tilbage, i forbindelse med at jeg havde anmeldt deres ”Bring Me Good News” album, og oveni deres evner som musikere og sangskrivere, så er de bare supersympatiske, og helt nede på jorden. Men det der med at være nede på jorden, det skal man endelig ikke tolke som værende kedeligt, for når de står sammen på en scene, så har de en imponerende energi, og deres live performance, er virkelig værd at opleve.

Lucer består af brødrene Lasse og Anders Bøgemark på henholdsvis bas og vokal, samt guitar. Sammen med dem har de også Jonathan Nørgaard på trommer og Kristoffer Kristensen på guitar.

Det er svært at vælge hvilket nummer, jeg bedst kan lide. Alle 10 skæringer har deres egen charme, og teksterne ligeså. Jeg synes dog at ”Older” skiller sig en smule ud, og jeg kan supergodt lide teksten. Det her med at jo ældre man bliver, desto mere kompleks og uforståelig bliver verden, i takt med at realiteterne og ”sandheden” går op for en, og man mister den der ”ungdommens naivitet”.

The New World, er nok det jeg vil kalde et ”sprødt” album, som har den der feelgood vibe, uden det bliver trivielt, ensformigt eller kedeligt, men bare lækkert hele vejen igennem.
 
The New World udkom 20. maj 2022 via Mighty Music/Target Group.
 
 (5 ud af 6)
 

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar