Chaos Over Cosmos - The Silver Lining Between The Stars

Skrevet af Jacob Jørgesen
28-11-2021
Det er et anderledes band,som vi har igang med her. For det første er bandet sammensat af et polsk og et amerikansk medlem. Derudover har de aldrig mødt hinanden, hvilket må gøre det til noget specielt. De har fået dette sammensat online. Duoen startede i 2017.

Stilen der spilles er en blanding af Pro metal blandet med Tech melodeath metal. Inkl. denne er det blevet til 3 albums. "The Unknown Voyage" fra 2018 og "The Ultimate Multiverse" fra 2020.

Skiven her består af 5 numre. Hvor af et af dem er instrumental. Sjovt nok er dette nummer et af de korte herpå. Der er spilletid på 10:46, 6:11, 4:04. 4:14 og 9:57. Første nummer starter også uden vokal indtil det 5 minut ca. Inden en melo death metal stemme bryder lydbilledet. Der er ingen tvivl om,at de 2 kan deres kram på deres instrumenter.

Lineuppet: KC Lyon (vocals, lyrics og songwriting) og Rafal Bowman (guitars, synths, drum programming og songwriting).

Nu er jeg ikke den største fan af death metal (minus female fronted), men er du til denne musikstil, vil jeg tro, at du sagtens kan nyde, og finde noget på dette korte udspil,som du vil synes om. Pladen udkom tilbage i august.
 
The Silver Lining Between The Stars udkom 1. august 2021.
 

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar