Billy Boy In Poison - Umbra

Skrevet af Jacob Jørgesen
05-10-2021
Det københavnske dødsmetal band(deathcore måske) er på gaden. med deres 3 fuldlængde album. Dette har de valgt at kalde Umbra. Før dette udspil havde de udgivet "Watchers" i 2013 og "Invoker" i 2017.

Umbra indeholder 10 fede numre. Det er et stilskifte i forhold til sidst i følge pressemeddelsen. Melodiske elementer, huskevenlige omkvæd, med rå aggressioner og stærk varieret vokal.

Der er et par gæsteoptrædninger på "Blinded" af Scott Kennedy fra Bleed From Within og på "White Hills" Andreas Bjulver fra Cabal.

Lineuppet: Niclas (trommer), Alexander (guitar), Mikkel (guitar og backing vokal), Troels (bas og backing vokal) og Hjalte (vokal).

Jeg synes personligt, at det svinger rigtig godt, og der er god variation i musikken. Det er ikke bare fuld skrald derud af, men de melodiske elementer gør musikken rigtig fed. Skal siges jeg ikke er så meget til de hårde genre.

Er du til til death metal/deathcore, så kan du godt stå på toget her. Også hvis du har hørt bandet før, så burde du ikke løbe skrigende væk.
 
Umbra udkom 10. september 2021 via Prime Collective.
 

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar