Killing - Face The Madness

Skrevet af Peter Letting
01-10-2021
Danske Killing er ude med et nyt album med 9 numre. Skiven er døbt Face the Madness og udkom 13 august 2021

Jeg håber at band navnet skal udtales på engelsk… Der er ikke meget ”sød lille missekat”, iblandet musikken på denne skive, med mindre den ”søde lille missekat” bliver udsat for brutal ”mis”handling. Og måske er der alligevel noget med den mis, for sjette skæring har titlen ”Straight out of Kattegat”. Synes nok jeg hørte sætningen ”Man over board”, og det skal nok passe.

Der er fuld knald på thrash maskinen fra første strofe i nummeret ”Kill Everyone”, og vokalen er så rå og skrigende at forsangeren lige må rømme sig i slutningen af nummeret. Meget sjov detalje.. Der er sådan lidt ”Slayer-vildskab” over Killing, og det virker lidt som et band med EET tempo, og det er fuld smadder derudaf. Men selvom tempoet er højt, er der stadig plads til de gode riffs, som heldigvis går tydeligt igennem, og tromme arbejdet er heldigvis også forholdsvis afvekslende, med gode fills, drops og temposkift.

Coveret illustrerer en ”Mad-Man” som er ved at ofre en baby, med en økse. Pænt makabert og noget man lægger mærke til. Jeg tænker, at det må være manden med forsangerens stemme… De kunne godt matche i mit univers.

Skal jeg slå ned på et af numrene som mit favoritnummer, må det være første skæring ”Kill Everyone”. Fantastisk titel til et nummer med den energi. Tænker faktisk det kunne vække visse kadavere til live, hvis det blev spillet højt nok

Killing består af: Rasmus Soelberg på vokal og bas, Jesper Skousen på trommer, Snade på guitar samt Rasmus Holm Sørensen på guitar.
 
Face The Madness udkom 13. august 2021 via Mighty Music.
 

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar