Rot Away - Nothing Is Good

Skrevet af Peter Letting
04-09-2021
Danske Rot Away er ude med deres debut album d. 13/8-2021, med titlen Nothing Is Good.

Rot Away spiller en meget aggressiv stil, ikke mindst grundet den meget råbende og aggressive vokal.

Hele vejen igennem albummet er det temmelig meget ”in-your-face”, og jeg tror det vil virke rigtig godt live fra en scene. Musik med den type energi, kan få gang i en folkemængde, og skabe en metalfest. Faktisk har de lige spillet på Næstved Metalfest, men det nåede jeg desværre ikke at deltage i.

Rot Away har også fået plads til et enkelt nummer på dansk. Sidste nummer har fået titlen ”Prøv Igen”, og handler, så vidt jeg har tolket, om en dårlig ven, som man ikke har lyst til at se igen. Jeg kan ikke lade være med at tænke ”Johan Olsen og Magtens Korridorer” på steroider, eller noget i den retning…Samtidig er "Prøv Igen", med sine 3.30 minutter, et af de længste numre på skiven. Jeg tror Rot Away vil blive husket som ”Bandet med de korte numre”. 10 tracks på ca. 30 minutter, og 4 af dem er på under 2 minutter, så det bliver noget af en setliste, hvis de engang skal spille live i en time…

Jeg har hørt albummet igennem nogle gange, og det bliver nok aldrig et favoritalbum. Jeg mangler lidt den der følelse af, at have fået noget med fra albummet, og har svært ved at skelne numrene fra hinanden, lige bortset fra ”Prøv Igen”, som stikker af med sin danske tekst. Jeg er dog helt sikker på at Rot Away vil finde et publikum på den danske metalscene som vil elske dem, ikke mindst live.

Rot Away tæller 4 medlemmer: Jonathan Albrechtsen på vokal, Christian Hammer Mattesen på guitar, Ole Palm Schwartz på bas og Andreas Albrechtsen på trommer.
 
Nothing Is Good udkom 13. august 2021 via Last Mile Records.
 

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar