Offernat - Offernat (EP)

Skrevet af Jacob Jørgesen
23-08-2021
Københavnske Offernat har deres debut EP på gaden. Bandet er forholdvis nyt, da de blev dannet i 2020. De bliver i pressematerialet beskrevet som noget Hardcore/Black/Prog/Postmetal. Jeg kan helt sikkert godt høre, tendenserne fra hardcore og trommerne er til tider hen i black metallen med virkelig knald på.

Mit første indtryk var er det her Slayer i en opdateret version med nye tendenser blandet i deres thrash. Synes også sangen er lidt derhen af Tom Araya fra Slayer. Måske mig der har ørerne skruet forkert på. Dette skal ikke ses som et kritikpunkt, synes musikken rykker rigtig godt.

Temaet på EP’en er naturen, hvor vi kan søge hen, når hverdagens kaos bliver for meget. Ep’en her indeholder 4 numre. Et mix af 3 sange med vokal og et instrumental nummer.
 
Deri er det instrumentale kaldet "Nattefrost" på dansk. Dette nummer varer ikke mere end 2.20. De andre varer 5,38, 6,42, 9,58. Dette fortalt for at give et indblik i den forskellig opbygning af numrene.

Lineuppet: Anders Kargaard Bork (vokal og guitar), Jonas Bangstrup (vokal, trommer og percussion) og William Frølund (vokal, bas og piano).

Tilbage til numrene: Synes klart det er et fedt udspil, hvor man ikke keder sig. Der er god variation og knald på. Det instrumentale nummer er også super smukt udført. Nogle gange kan det godt være kedeligt at høre et instrumnetal nummer. Det er ikke tilfældet her.

Det er et godkendt udspil, det lover godt for fremtiden for dette unge band.
 
Offernat udkom 11. juni 2021.
 

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar