Nightshadow - Strike Them Dead

Skrevet af Jacob Jørgesen
24-05-2021
Bandet her stammer fra San Diego USA. I 2017 kom deres selvtitlet debut EP. Hvis man er fan af Stratovarious, Hammerfall, Gamma Ray, Helloween,Iron Maiden og Dio, så burde der være en god chance, for man kan lide det her. Det beskrives som power metal classic heavy metal thrash. Det er for mig et ukendt band.

Det fede ved at være anmelder, er man får et godt indblik til nye som gamle bands, man måske enten ikke kendte til, eller måske havde glemt.

Coveret til skiven her, forestiller en kvinde med en form for økse, som hun har svunget imod bla en anden kvinde, bla så ret bloddryppende.

Udgivelsen her består af 10 numre. Der er gang i den og med forbillederne i erindringen, banges og køres der bare med 110 ud af metal hovedvejen.

Ikke alt hænger lige godt ved. Men mine favoritter blev til nr 4 "Love & Vengeance" og nr 5 "Children Of The Night". Ang nr 4 er der en overgang et fedt thrash agtig tilstand i det nummer. Det gør nummeret friskt at lytte til. Nr 5 er bare huskevenligt med dens omkvæd. Titelnummeret og "Stormbringer" er også lige i hælen på de 2 numre.

Det skal siges, at det betyder ikke resten enten er makværk, eller de måske ikke er gode numre. For det er langt de fleste.

Lineuppen: Brian Dell (vocals), Nick Harrington (guitars), Chris Bader (bass), Danny Fang (guitars) og Sean Woodman (drums).

For lige komme lidt op der hvor det sneer og topkarakteren gives, mangler jeg lige en smule mere huskevenligt omkvæd, og et par sange mere der træder væsentlig ud.

Er du til de ovennævnte bands, så skal du stadig tjekke dem ud, måske vokser det endnu mere med tiden og antal lytninger.
 
Strike Them Dead udkom den 7. maj 2021.
 

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar