The Burning - Hail The Horde

Skrevet af Dianna
02-11-2010

The Burning spiller en skøn blanding af monsterheftig Groove / Trash / lidt Death og så også lidt Tungrock/ -Metal.

Jeg kan godt med det samme afsløre at min begejstring for albummet er STOR !!

Det har givet mig "masse-kulde-gysninger". Tungt, aggressivt og destruktivt ("destruktivt" er i dénne sammenhæng naturligvis ment på den mest positive måde muligt).

Johnny Havens vokal er nærmest sindsoprivende insisterende på den dér fede energiske facon.....og så skal de velkendte smækre riff(s) da ikke forbigåes: TAK for dem, det er en fornøjelse!!

Jeg mener at hvert eneste af albummets 12 numre holder. Og de fleste af dem er i absolut særklasse, og lige for at nævne ét af de numre: “Wolfmoon” OMG!! Kan slet ikke få armene ned igen, og når ingen ringere end Søren Adamsen fra Artillery er med på gæstevokal. Jamen hvis ikke man i forvejen følte sig mentalt hensat til metalhimlen, så kom man det da vist nok lige derhen med “Wolfmoon”. Et gennemført fantastisk nummer, hvor de to sangere med deres forskellighed, får det til at gå op i en højere enhed!! Derudover er der “Swing The Pendulum”, som er et af de fedeste numre på albummet.

Uha altså, synes det ene superlativ efter det andet trænger sig på for at komme ud her, sort på hvidt, men må hellere lægge bånd på mig selv for at undgå at fremstå som en lallende, skamrosende og "metalhappy go lucky" jubelidiot ( too late maybe, but then again who gives a **** ) For det ER et fedt album og vil du ha' 50 minutters tordnende "metal eufori", så er Hail The Horde opskriften !!

Det har gjort en "tung" forskel, at deres producer på albummet er Jacob Bredahl (The Kandidate, HateSphere og Last Mile), som er en VIP badass producer. Hvis du kunne li’ deres forrige album “Rewakening”, vil du elske Hail The Horde.

Hail The Horde udkom den 25. oktober via Massacre/Target Distribution.

(5½ ud af 6)

Lyt til The Burning: http://www.myspace.com/theburningdk

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar