Shake Your Mind - Shake Your Mind (EP)

Skrevet af Calle
11-05-2021
Shake Your Mind er et forholdsvis nyt band fra den Københavnske vestegn. Efter at være startet i et kælderlokale i Rødovre, så har bandet nu base i Glostrup. Bandet har udgivet et par singler i løbet af 2018 og 2019, men denne EP er bandets første. Jeg har ikke rigtig noget info på hvem der er med i bandet, men ud fra pressefotoet kan jeg se, at det er fire voksne mænd i deres bedste alder. Men uanset hvad, så er bandet et helt nyt bekendtskab for undertegnet.

Bandet spiller hard rock i den lidt tungere ende. Bandet skriver selv i deres presseskrivelse, at deres mål mest af alt bare er, at lave musik, der lyder fedt, men med fokus på en lyd og den stærke melodi, som især præger nyere genrer som nu-core og modern-core. Og det vil jeg give dem ret i. Jeg synes bestemt at Shake Your Mind har en fed lyd og deres sange er generelt ret catchy. Min fod kunne ikke lade være med at rocke med allerede ved første gennemlyt og det er for mig et godt tegn. Bandet levere nogle fede riffs og melodierne er rimelig fængende.

EP’en besår af 5 sange, hvor der er godt knald på fra start til slut. Den ene riffbaserede sang afløser den anden. Og inden man ser sig om, så er der gået 20 minutter og man får lyst til at starte forfra. Det er i hvert fald den følelse jeg får. Jeg har svært ved at fremhæve enkelte sange, da de alle sammen har kvalitet og ingen af dem skiller sig synderligt meget ud i forhold til de andre. Dog synes jeg sang nr. 4 ”Monster’s Life” har en lille smule Dizzy Mizz Lizzy lyd over sig. Især i omkvædet.

Og taler vi om produktionen, så fejler den bestemt heller ikke noget. Lyden er god og instrumenter og vokal ligger godt i forhold til hinanden. Udover de sprøde riffs, så bliver der lagt en god bund med bas og trommer og vokalen passer godt til musikken.

Alt i alt synes jeg det er en ganske god EP disse voksne mænd fra Glostrup har udsendt. Jeg er i hvert fald blevet fan. Og så bliver det spændende at se hvad de har at byde på i fremtiden. Shake Your Mind er et nyt spændende rock band på den danske musikscene. Og efter min mening et band man bør holde øje med.

Så er du til riffbaseret hard rock i den lidt hårdere ende og kan du, ligesom undertegnet, lide en god melodi, så bør du helt sikkert tjekke dette band ud.
 
Shake Your Mind (EP) udkom den 5. marts 2021.
 

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar