Terminalist - The Great Acceleration

Skrevet af Jacob Jørgensen
08-05-2021
Det danske/amerikanske hyperthrash band Terminalist, er på gaden med et nyt udspil. De blev dannet i 2018. Hidtil har de udgivet EP'en "Abandon All Liberties" (2019) og singlen "Voyagers" (2020).

Teksterne herpå er præget af en nu afdød franskmand kaldet Paul Virilio. Filosofen havde teorier om dromologien, hvor en konstant hastighed, er det centrale begreb.

Lineuppen: Emil Hansen (vokal og guitar), Morten R Bruun (guitar), Kalle Tiihanen (bas) og Frederik Amris (trommer).

Det lyder alt sammen med spændende, men holder musikken? Musikken er som skrevet ovenover betitlet hyperthrash. Dette er helt sikkert et godt genremæssigt betegnelse. Der er elementer fra både Thrashen, Black Metallen, Dødsmetallen og Progrocken. Her findes der blastbeats, growlen og en masse andre fede elementer.

Albummet her består af 5 numre. Disse numre har en bred variation, og er man til ovenstående genre blandet sammen, er der virkelig noget at hente her.

En ting der virkelig gjorde den til en oplevelse, at lytte til dette udspil var variationen og de fede blastbeats. Også en meget fed vokal. Generelt gør de deres arbejde rigtig fornemt. Jeg er imponeret af, hvad de trommer kan gøre til dette udspil. Alt i alt er det en god debut album, de smider på gaden her.

De fleste læserer af denne side, og generelt fans af metal der er klar på noget tungt og smukt på samme tid, kan roligt stå på her. For dens variation og fedt gang i den på pladen får den 5 ud af 6.
 
The Great Acceleration udkom den 7. maj 2021 via Indisciplinarian
 

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar