Vesssna - Почти Святая (Just About Saintlike)

Skrevet af Jacob Jørgesen
26-04-2021
Russiske Vesssna er på gaden med deres debutalbum, der er blevet tilføjet 4 bonustracks. Dette er en genudgivelse med lidt ekstra krydderi ifom af de 4 bonustracks. Udkom oprindelig i 2018.

Genren de bevæger sig i er gothic metal. Det er en genre,som jeg er vild med, især når det er female fronted. Så dette burde være det perfekte match for mig. Men er det nu det? Det vender jeg tilbage til senere i anmeldelsen.

Udgivelsen består af 13 numre. Coveret til udgivelsen er vældig flot og nærmest drømmende. Udspillet her byder på gode sange og gode elementer, der virkelig bidrager med noget til musikken.

Musikkerne i bandet kan både spille og synge. Det er en fryd at høre tonerne på vokalen. Ang lineup har jeg desværre ikke meget at bidrage med: Marianna Lukianova (guitars og female vocals) og Marina Scherba (keyboards).

Det hele lyder som skrevet smukt og godt, men der er et Men. Personligt foretrækker jeg mit Hard Rock/Metal og næsten alt andet musik på engelsk. Og det er her jeg simpelthen ikke kan give fuld karakter. Russisk er for mig en udfordring, også selvom musikken lyder super godt.

Hvis du søger efter noget gothic metal med russisk vokal, og bare er en sucker for female fronted metal. Som jeg normal også er, så skal du give det en chance. For mit vedkommende er der kun at sige jeg må videre.

Karakteren er givet ud for det smukke i musikken de sidste karaktermangler er pga det russiske desværre.
 
Почти Святая (Just About Saintlike) er udkommet.
 

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar