Winterage - The Inheritance Of Beauty

Skrevet af Jacob Jørgesen
06-04-2021
Italiensk symfonisk power metal måske for nogle velkendt for nogle ej. Mit kendskab til bandet var ikke eksisterende før aflytning. Mine forventninger til hvad jeg fik smidt i ørerne/hovedet, havde jeg de store overvejelser om.

Dette er deres 2 udspil, efter i 2015 at ha udgivet debuten "The Harmonic Passage".

De har tourneret med et utal af bands bl.a. Angra, Moonspell, Elvenking, Dark Moor, Dragonland og Pathfinder.

Udspillet her består af 10 numre, hvor det første er en form for intro. Sang nr 10 er et, hold nu fast, 16,29 langt nummer. Jeg frygtede på forhånd, at høre dette nummer pga længden. Men jeg må sige, at jeg blev positivt overrasket, da jeg følte mig underholdt, og slet ikke kedede mig. Det nummer har som størstedelen af numrene med at have udviklingsmuligheder for hvert lyt. Altså at man finder noget nyt.

Bandet består af: Daniele Barbarossa (vokal), Davide Bartoli (trommer), Matteo Raganini (bas), Dario Gisotti (keyboard og folk Instrumenter), Gabriele Boschi (violin) og Riccardo Gisotti (guitar).

Stilen de spiller, er som sagt symfonisk power metal, hvor der er tilsat forskellige ting. F.eks. Irish folk og violin. Kvindevokal er der til tider også på.

Bandet henvender sig til fans af bla Blind Guardian, Rhapsody,Avantasia, men synes også jeg kan høre noget, som jeg har hørt før på f.eks. et Manowar album eller 2. Det gør bestemt ikke noget, for de er ifølge mig ingen kopi men deres egen.

Jeg har ingen favoritnumre herpå, selvom det lange nummer, er et godt bud, hvis der skulle være et. Jeg synes ikke musikken bliver kedelig, men der bygges nye elementer op. Dette bidrager til at gøre dette udspil varieret og godt.

Udspillet formår at komme få trin fra toppen, men helt nå derop og til topkarakteren bliver det desværre ikke helt til.
 
The Inheritance Of Beauty udkom den 15. januar 2021 via Scarlet Reords.
 

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar