Skinny Knowledge - Don't Turn Out The Lights

Skrevet af Jacob Jørgesen
15-02-2021
Skinny Knowledge kommer fra England. De er for mig et nyt bekendskab og måske ikke så mærkeligt. Dette er deres debutudgivelse.

I infoen stod der referencer til følgende bands: Foo Fighters, The Wildhearts, Rise Against og Green Day. Deres stil/genre ligger indenfor disse bands og det alternative rock. Jeg kender til Foo Fighters og Green Day, hvor især sidstnævnte siger mig noget. Bandet her minder nok mest om en god blanding af disse 2 bands.

Bandets medlemmer tæller: Andy L. Smooth (vocals/guitar), Benjamin Parker (guitar), Fenge Davies (bass guitar) og Charlie Kenny (trommer).

Coveret til dette udspil viser en lyspære udformet som en håndgranat. Så dermed giver titlen også et godt udtryk i forhold til coveret.

I denne mørke og triste tid vi lever i, var det bandets intention at sætte fokus på musik. Kort og godt fortalt inspire andre musikerer i en udfordret tid. Give noget håb og glæde i form af musikken.

Der er 14 sange på dette debutudspil. Jeg tænkte før aflytningen, at det nok var lidt for mange sange, og der ville findes fyld numre. Dette er dog på ingen måder tilfældet.

Der leveres et super smukt udspil med masser af lys, håb og en energi til at levere et godt soundtrack til livet anno 2021. Jeg kan på ingen måder anbefale enkelte sange, men jeg vil anbefale hele albummet. Er du til nogle af de nævnte bands/genre, så er muligheden stor, for at du ville kunne lide det her.

Jeg forelskede mig med det samme i dette udspil. Det er godt gang i den, og på samme måde er det meget huskevenlige sange, der er herpå. For mig sad de i hovedet med det samme, som det var et album,som jeg havde hørt utallige gange. Det er ikke alt musik der kan det.
 
Don't Turn Out The Ligts er selvudgivet og udkommer d. 5. marts 2021.
 
(6 ud af 6)

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar