Stöj Snak - Life, Death And Everything In Between

Skrevet af Jacob Jørgesen
01-02-2021
Danske Stöj Snak er på gaden med deres andet udspil. Genren er ikke lige noget,som man stifter bekendskab med hver dag. De kalder det selv Screamer –Songwriter. Ja i mangel af bedre, passer det nok fint til musikken. Læste også et sted, hvor de blev beskrevet som Folky troubadour punk with raw energy and melodic catchiness.

Det er godt nok noget meget specielt og deres egen musik. Det er svært at sætte i bås, og jeg har virkelig problemer med at finde ud af, hvad jeg skal mene om det.

Pladen består af 12 numre, hvor der både er korte numre, og det hele slutter af med 10-11 minutters nummer. Pladen beskriver bl.a. familie og forholds relaterede emner.

Coveret forestiller et ansigt inddelt i forskellige farver, og hvor der er ildebrand i det bagerste af ansigtet.

De kaldte det selv screamer songwriter. Der skriges ihvertfald en del herpå men også alm stemme. Jeg bliver udfordret, for nogle af sangene, kan jeg faktisk godt lide. Mens andre er jeg ikke vilde med.

Nr 5 "Wants/Needs", nr 7 "This Condiction", nr 8 "Drink From The Well" og nr 9 "Songs About Beliefs". Disse numre kan jeg godt lide, der er også elementer i de andre sange,som jeg kan lide. Men samlet kan jeg ikke rigtig give det høj karakter, da der er for meget, der ikke lige er min stil.

Lineuppet kan jeg ikke finde alverden på: Niels Højgaard Sørensen = Sanger og Songwriter

Er du til denne stil, eller noget der måske ligner den, kan det være, at du skal give den her din tid. Tjek evt på deres bandcamp hvor også pladen udgives. Det der trækker pladen op på dens karakter, er primært at deres egen stil og de gode sange.
 
Life, Death And Everything In Between udkom 23. oktober 2020.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar