Theragon - Where The Stories Begin

Skrevet af Jacob Jørgensen
18-01-2021
Powermetal fra Spanien er her, hvad vi har at gøre med. Bandet kommer fra Valencia, og de er på gaden med deres debut. Man kan i deres musik, høre at de er inspireret af bla Avantasia, Stratovarious, Gloryhammer og Twilight Force. Udspillet her er deres hyldest til powermetallen og dens specielle fantasyverden.

Som sagt deres debut og der er smidt de 2 singler "Blazeborn" og "Drunk Dwarf Inn" på gaden. Pladen består af 10 numre. Nr 1 er intro som meget kendetegner og giver lytteren et godt indblik i, hvad der kan forventes. Numrene spænder meget fra den korte intro til et 10.52 langt powernummer.

Der findes også et cover af Rick Astley’s "Never Gonna Give You Up". Det nummer fik mig faktisk til at tjekke originalen ud, som jeg har på plade også. Jeg må nok desværre indrømme,at jeg foretrækker Ricks version hehe.

Af de 10 numre der findes herpå er mine favoritter nr 4 "The Eternal War", nr 7 "Am I", nr 8 "Drunk Dwarf Inn" og det lange nummer 9 "Talisman Of Tears". Nr 4 er meget huskevenligt og fuld power fremad yeah. Nr 7 er også spændende og huskevenligt. Nr 8 er lidt sjov med dens Alestorm/Running Wild sørøver/drikkeinspireret måde at fungere på. Nr 9 voksede og blev på trods af dens længde, faktisk ret fed og dens opbygning bidrog til et rigtig godt nummer.

Alt i alt er man til powermetal, og vil tjekke et nyt band ud, er det her et friskt pust. De leverer en god hyldest til Powermetallen, hvem ved måske de selv engang, bliver de helt store powermetalkonger. De er ihvertfald startet godt.

Lineup: Ferran Quiles (vokal), Alejandro Ibanez (guitar), Enrique Garcia (bas), Hector Palanca (keyboards) og Joan Andreu Quiles (trommer).
 
Where The Stories Begin udkom 18. december 2020 via Art Gates Records.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar