Rambuk - Beneath The Corpses (EP)

Skrevet af Jacob Jørgesen
12-01-2021
Med den ambumtitel forventede jeg enten noget thrash eller dødsmetal. Genren bandet spiller ligger tættere på sidstnævnte.

Bandet her stammer fra København. De har spillet sammen en del år, og på udspillet her er alle med til det hele. Det vil sige som tekstforfatter, komponist og producer. Udspillet her er en EP på 4 numre.

Vokalen er som sagt dødsmetalinspireret, men det er ikke det ondeste og brutalske indenfor den stil. Er man til dødsmetal i dens mange afskygninger, burde det kunne tiltale de fleste hvis ikke alle. Der er gode breaks og en god linje og ideer igennem de 4 sange. Numrene er rimelig korte, det længste er på 4,29.
 
Jeg har ikke nogle favoritnumre, og der er heller ikke nogle sange, der falder ud. Jeg kan rigtig godt lide, det som jeg hører herpå. Jeg kan ikke se, hvorfor de her gutter, ikke skulle blive til endnu mere.

Lineuppet er Alexander Kirk Jørgensen (vokal), Mikkel Grenaa Frederiksen (trommer), Andreas Fuglede Nielsen (bas), Frederik Hammer Berthelsen (guitar) og Asger Aaen Nedergaard (guitar).
 
Jeg håber, at du som læser vil tjekke dette fede band ud.
 
Beneath The Corpses udkom den 26. november 2020 via Bukkebruse Records.
 
(5½ ud af 6)

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar