House Of Secrets - Keyhole

Skrevet af Calle
15-12-2020
House Of Secrets er et nyt dansk rockband, som har base i Jylland. Bandet består af Rasmus Kamelarczyk (vokal), Morten Hougaard (trommer), Lasse Pedersen (bas) og Brian Hansen (guitar). Keyhole er bandets debutalbum.

Bandet, som oprindeligt var et coverband, har hentet deres inspiration indenfor diverse rock og metal bands fra 70’erne, 80’erne og 90’erne. De nævner selv bands som Candlebox, Dizzy Mizz Lizzy, D:A:D, Pearl Jam og Soundgarden, som nogle af deres inspirationskilder. Så vi taler altså om grunge-præget hard rock.

Jeg synes bandet gør det rigtig godt og de har efter min mening en rimelig international lyd. Hvis jeg hørte musikken, uden at kende bandet, så ville jeg umiddelbart ikke tro de var danske. Musikken bliver spillet godt og den er samtidig tilpas tung. Og så synes jeg Rasmus har en fed vokal, som passer rigtig godt til genren. Melodierne er godt skruet sammen og der er tilpas med afveksling på albummet og i de enkelte sange. Her kan bl.a. nævnes en sang som ”Mescalin”.

De sange jeg vil fremhæve på dette album, er ”Stuck”, ”Brand New Day” og den ovennævnte sang ”Mescalin”. Og så synes jeg også ret godt om de mere stille sange ”Remember” og ”No Turning Back”. Det fungerer også ret godt, når bandet går helt ned i tempo. Overordnet set er det 10 rimelig fængende sange bandet har skrevet og indspillet.

Trommerne er indspillet i Lundgaard Studios og resten af musikken er indspillet i bandets eget øvelokale/studie. Herefter er det hele blevet mixet og mastereret af selveste Tue Madsen (HateSphere, I’ll Be Damned, The Haunted, Ektomorf m.fl.) i Antfarm Studios. Og samlet set er det helt sikkert et godt resultat bandet er kommet ud med. Et album de helt klart kan være stolte af.

Jeg kendte ikke bandet i forvejen og lærte dem først at kende da de sendte mig en CD med henblik på anmeldelse. Ja du læste rigtigt – en CD. Og det er jeg glad for at de gjorde, for det er et rigtig godt album. Jeg vil klart anbefale, at man som rockfan tjekker House Of Secrets ud.
 
Keyhole udkom den 4. september 2020.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar