Warrior Soul - Cocaine And Other Good Stuff

Skrevet af Calle
01-12-2020
Cocaine And Other Good Stuff er et covers album fra Kory Clarkes band Warrior Soul. Kory har flere gange tidligere sunget coverversioner og medvirket på diverse rock tribute/cover albums. Så det er ikke nyt for ham. På det her album spurgte han tidligere og nuværende medlemmer af bandet, om de ville være en del af ”projektet”. Og det var de klar på. Udover Kory på vokal, så består ”bandet” af Adam Arling (guitar), John Hodgson (guitar), Christian Kimmet (bas), Kath Edmonds (trommer), Ivan Tambac (trommer), John Besser (trommer), Geoff Yeaton (horns og sax) samt danske Dennis Post (guitar).

Albummet er indspillet i diverse hjemmestudier i både USA, Skotland, England, Spanien og Danmark. Resultatet er bestemt helt udmærket. Der er 11 sange på albummet, hvor jeg kender de fleste. Og de bands der er blevet coveret inkludere bl.a. Kiss, Van Halen, J.J. Cale, Judas Priest, Alice Cooper og Motörhead. De eneste to sange jeg ikke lige kendte så meget til i forvejen var ”Get Down Tonight” af KC And The Sunshine Band samt ”Let The Good Times Roll” af The Cars. Begge sange har jeg så efterfølgende tjekket ud i de oprindelige versioner og jeg synes Warrior Soul har lavet nogle gode versioner af sangene.

De sange jeg synes bedst om på Cocaine And Other Good Stuff, og derfor vil fremhæve, er Alice Coopers ”Elected”, som også var første single fra albummet, samt Judas Priests ”Living After Midnight” og Grand Funk Railroads ”We’re An American Band”. Når det er sagt, så synes jeg ikke der er nogen af sangene der falder helt ved siden af eller hvor bandet har ramt helt skævt. Faktisk synes jeg bandet giver sangene deres helt eget udtryk og de giver dem en rimelig punket feeling, hvilket giver sangene et nyt liv.

Overordnet set bliver musikken spillet godt og Kory’s rå og hæse stemme passer godt til sangene. Men det er de måske også valgt ud fra. Samlet set synes jeg sangene er vellykket og bliver leveret godt. Jeg rocker i hvert fald med når jeg lytter til albummet.

Jeg kender flere rock-folk derude, som ikke er meget for bands der laver deciderede cover albums, og de skal måske ikke lytte til dette album. Men synes du, ligesom undertegnet, at det kan være yderst interessant at høre hvad et band kan gøre med et andet bands sang, så giv dette album et lyt. Så tjek albummet ud og Let The Good Times Roll.
 
Cocaine And Other Good Stuff udkom den 13. november 2020 via Livewire / Cargo Records.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar