Dionesia - Obscured By Shadows

Skrevet af Jacob Jørgesen
18-11-2020
Lokale Dionesia der jo kommer fra min by Randers, er på gaden med deres debutalbum. Man er altid ekstra spændt, når man skal høre,se noget fra ens egen by. Holder det eller falder det til jorden.

De spiller noget art rock, hvor Pink Floyd, Queen, Muse er nogle af inspirationerne. Der er i deres musik forskellige elementer.

Jeg har desværre, hvis jeg husker rigtig, ikke stiftet bekendskab med bandet før. Men kender Peter i bandet fra hans mange fotos i lokale Cafe von Hatten ved diverse koncerter.

Debuten består af 10 sange, der alle har noget unikt og smukt at byde på. Her tænkes på stemninger, vokalen, men hører en god bredde i musikken. Det er meget drømmende og spændende i dens fremtoning. Jeg faldt især for nr 3 "Hope You Don’t Mind", men fandt ikke rigtig noget, der faldt ved siden af.

Hvis man har en bred og åben musiksmag, kan man uden tvivl finde en masse i bandets musik. Er man metalhoved og kun vil hører metal, er det nok ikke her man skal investere sin tid i. Men vælger man som mig at give bandets musik en chance, så vil tiden ikke være spildt.

Lineup: Steffen Isaksen (sang og guitar), Peter L Nielsen (guitar), John Boe Nielsen (bas) og Thomas Olesen (trommer)

Jeg ser meget frem til at stifte yderligere kendskab med bandets musik evt ved koncerter en dag. Debuten her udkom den 3 april 2020 på deres eget selskab Dionesia Records
 
Obscured By Shadows udkom den 3. april 2020 via Dionesia Records.
 
(5½ ud af 6)

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar