The Republic Of Mars - The Beast From The East

Skrevet af Calle
04-11-2020
For fem år siden anmeldte jeg et album med det russiske band Respublica Mars med titlen ”Music From The Underground”, eller rettere Музыка Подвалов. Alle sangene var på russisk. Bandet har eksisteret i 10 år og er et internetbaseret band, fordi de bor mange timer fra hinanden. Udover det album jeg anmeldte, har de udgivet yderligere et par albums. Nu har de så valgt at udgive deres bedste sange, men bare oversat til engelsk og i ny indspillede versioner. Det album har de kaldt The Beast From The East. Derudover har de skiftet navn, så det bliver mere engelskpræget. Nemlig The Republic Of Mars.

Bandet består af Igor Kryzhko (trommer), Dmitry Cherny (guitar) og Dmitry Kornev (bas). Til at klare de engelske tekster har bandet fået svenske Rob Lundgren (Reveal og Mentalist) med som gæste sanger. Bandet spiller godt og Rob har en super vokal, der passer rigtig godt til musikken.

Albummet består af 12 sange, som hovedsagelig bevæger sig indenfor hard rock genren, men med lidt afstikkere i den mere alternative rock. Overordnet set er det nogle gode sange bandet har skruet sammen og melodierne er tilpas fængende. Der er flere gode riffs og mindeværdige omkvæd, så man bliver godt underholdt. I modsætning til det album jeg anmeldte for fem år siden, hvor teksterne var på russisk, og jeg derfor havde svært ved at vænne mig til det, så giver det klart et bedre udtryk, når der bliver sunget på engelsk.

Umiddelbart genkender jeg to af sangene fra det russiske album og der er ”Artist” og ”Losing You”, som dengang var to af mine favoritter på albummet. Sidst nævnte er en af de mere stille sange på albummet sammen med sangen ”Far Away”. Og jeg må bare sige, at sangene fungerer altså bedre på engelsk. Udover de to sange, så vil jeg også fremhæve sange som ”Sorcerous Words” og ”Winter (Coming For You)” samt ”Somewhere On Mars”. Derudover har bandet også indspillet en udmærket coverversion af Van Halen nummeret ”The Dream Is Over”. Dog rammer de ikke samme guitar sound som en vis Eddie Van Halen (RIP). Men alt i alt er det et helt udmærket album bandet har indspillet.

Udover at musikken er velspillet og sangene generelt er ret gode, så er produktionen også helt fin. Lyden er god og instrumenterne og vokalen ligger rigtig godt i forhold til hinanden.

Så har du mod på at lytte til noget nyt musik, så synes jeg godt du kan give The Republic Of Mars en chance. Jeg synes i hvert fald dette album er et lyt værd.
 
The Beast From The East udkom den 28. april.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar