Magisk Touch - Heads Have Got To Rock 'N' Roll

Skrevet af Calle
03-11-2020
Magick Touch er et band fra Bergen i Norge. Bandet er en trio, som består af Bård Nordvik (trommer og vokal), Christer Ottesen (bas og vokal) og HK Rein (guitar og vokal). Heads Have Got To Rock ’N’ Roll er bandets tredje fuld længde album, men det er mit første bekendtskab med bandet.

Stilen er hard rock tilføjet en lille portion heavy metal. Inspirationen er bl.a. hentet hos klassiske hard rock bands som Deep Purple, Rainbow, Whitesnake og Kiss, men også de lidt mere heavy-orienterede bands som f.eks. Saxon og Judas Priest. Så har du måske en ide om hvor vi befinder os genremæssigt.

Heads Have Got To Rock ’N’ Roll består af 10 rigtig gode rock sange. Allerede ved første gennemlyt blev jeg godt underholdt. Bandet skriver nogle gode og fængende melodier, som får lytteren til at rocke med. Eller det gør jeg i hvert fald. Der er også flere gode og catchy riffs på albummet. Jeg synes ikke der er nogen dårlige eller middelmådige sange på dette album og de fungerer godt som en samlet enhed. Dog vil jeg lige fremhæve et par sange, som lige har den lille smule ekstra i sig (efter min mening). De sange er: ”To The Limit”, ”Watchman’s Requiem” og ”Bad Decisions”. Sidst nævnte lyder meget i retning af noget Thin Lizzy kunne have skrevet. Derudover kommer man heller ikke udenom det tunge og doom-prægede afslutningsnummer ”Doomsday I’m In Love”. Men som sagt er det 10 gode sange, der er på dette album.

Lyd og produktion fejler heller ikke noget. Så de velskrevne sange og den gode produktion giver et rigtig flot slutprodukt. Det er helt sikkert et album bandet kan være yderst stolte af.

Nu har jeg ikke hørt bandets to forrige albums, så jeg ved ikke om de har rykket sig eller ændret lidt på deres stil. Men en ting er sikkert, det her er et rigtig fedt album. Så er du fan af nogle af ovenstående bands eller kan du bare godt lide en god omgang hard rock, så tjek Magick Touch ud. Personligt vil jeg tjekke de to forrige albums ud.
 
Heads Have Got To Rock 'N' Roll udkom 26. juni 2020 via Edged Circle Prodctions.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar